woensdag 19 februari 2014

Leggings voor de dochter en poëzie voor de zoon

Ons trezebees is op korte tijd weer hard gegroeid. In september nog maar juist overgeschakeld naar maat 98 en nu al klaar om naar maat 104 te gaan en dat terwijl ze in haar 92 een volledig jaar heeft ingepast!
Ze heeft de brede schouders van papa geërfd en heeft schattige knijpwangetjes waardoor iedereen haar iets zwaarder in schat dan dat ze is, haar poep stelt echt niks voor ;-) dus broeken vinden die haar goed passen zijn moeilijk te vinden ook al zijn de meeste broeken nu al met knopenelastiek (die moet ik bij al mijn kindjes zo hard aantrekken dat het niet meer mooi is).
Zelf maken dus :-)

Ik maakte voor haar 2x de Tiny Patch uit Ottobre 6/2013.
Bij de roos-wit gestreepte ga ik nog een bijpassende t-shirt naaien, dus die komt binnenkort op een aan-foto.
De andere is voor het setje dat ze aanheeft op de foto. Is een heel mooi setje van Jbc, maar helaas was de kousenbroek die er bij zat na 1 keer dragen al kapot :-( en het was echt een groot gat dus maken had geen zin meer.
Al een geluk had ik nog een stukje tricot liggen dat er perfect bij past :-)


De zoon vroeg al een geruime tijd achter een poëzie, zo'n vriendenboekje heeft hij ook al, maar vermits de meeste kindjes hem toch nog niet goed kunnen invullen is een poëzie wel veel leuker natuurlijk.
Effen boekje gekocht in Ava, geflockte naam er opgestreken die ik ooit eens had gewonnen met een give-away en een leuk tekstje gezocht om er van voor in te zetten (deze heb ik gevonden via de blog van Hilde@home)
Hij wou er natuurlijk zelf ook een tekening in maken ;-). Wat mama moest tekenen was ook al beslist, het moest een aapje worden en liefst nog op zondagavond af zodat hij hem de maandag al mee naar school kon nemen. Die zoon van ons weet wat hij wilt haha.
Maar het is me gelukt en het boek is al goed de ronde aan't gaan. Ik ben al benieuwd naar de creaties van de andere kindjes, juffen, tantes, nonkels, grootouders,...

1 opmerking:

Bedankt om een kijkje te komen nemen op mijn blog :-)
Een reactie achterlaten wordt zeer gewaardeerd :-)
Nog veel leesplezier!