vrijdag 29 september 2017

Cobalt-blogtour en Stik Belgique

Toen ik een tijdje geleden foto's op Instagram en blogs zag verschijnen van de Cobalt was ik er snel zeker van dat dit patroontje iets voor mij was en ik het moest kopen, het lag dus vrij snel in mijn virtueel winkelmandje ;-)

Blou is een vrij recente nieuwe online patronenwinkel die uitgebaat wordt door twee enthousiaste dames uit Leuven met een passie voor naaien, design en al wat mooi is.
De naaipatronen van Blou zijn vrouwelijk, comfortabel en bevatten steeds een vleugje geometrie.
Of je nu een beginnend of ervaren naaister bent, de duidelijke en rijkelijk geïllustreerde instructies zullen je veel naaiplezier geven.
Het resultaat is een perfect passend kledingstuk dat je hopelijk met dezelfde trots zal dragen als waarmee zij het ontwierpen.

Toen ze een paar weken geleden een oproep plaatsen om mee te doen aan de blogtour twijfelde ik niet lang en schreef mij in, dat was letterlijk de laatste schop onder mijn kont om effectief met het patroon aan de slag te gaan ;-)

Cobalt is een heel veelzijdig patroon, met verschillende opties: je kan kiezen tussen een lange of een driekwart-mouw, tussen een bescheiden of een diepere uitsnijding, tussen een V-rug of Y-rug, en tussen omgezoomde mouwen of mouwen met een contrasterende manchet.
Het digitaal patroon bevat een rijkelijk geïllustreerde handleiding, een patroon in A0-formaat en een in A4-formaat, zowel met als zonder naadwaarde. Elk PDF-patroon bevat 1 laag per maat.
Zo kan je alleen de maten afdrukken die je nodig hebt.

Ik maakte mijn versie in een french terry afgewerkt met boordstof en ging voor de bescheiden V-rug met omgezoomde mouwen.
Ik draag mijn mouwen liever wat langer dus die verlengde ik met 3 cm, de rest heb ik zelfs niet moeten verlengen! Dat is meestal wel anders met mijn lang bovenlijf en armen ;-)

Deze prachtvrouwen zullen de komende week meedoen met de blogtour:
Babarum - Bellevi - Blogrevolution - Fleur Sebregts - Girlinuniformblog - Jongens Toch! - Khadetjes Lielebeesje - Lunatiek - Pieke Wieke - Sisko By Mieke - Stokstaartjedoethetzo - ViTess - Vlijtig Liesje Knutselt

Om deze blogtour te vieren, kan je het patroon nu tijdelijk met korting aankopen.
Vermeld de code ‘TOUR0917COBALT‘ en je krijgt 15% korting!
Deze code is geldig tot en met woensdag 4 oktober.

Vermits dit een Belgisch patroon is waag ik hiermee ineens mijn kans voor de Stik Belgique Sew Along van Flafinko.
Haar blog bestaat 5 jaar en dit viert ze met een serieus Belgisch feestje! :-)
Lees er alles over in haar blogbericht

9 opmerkingen:

Bedankt om een kijkje te komen nemen op mijn blog :-)
Een reactie achterlaten wordt zeer gewaardeerd :-)
Nog veel leesplezier!